Nyhetsbrev augusti 2015
 
Hej alla lågenergihusvänner!
 maria.jpg

För att visa hur mycket som faktiskt händer inom lågenergibyggande i Sverige har Lågan just lanserat en ny, modernare version av vår marknadsöversikt. Den nya översikten är enklare att fylla i för uppgiftslämnaren och ger tydligare information för den som söker fakta. 

Nu behöver vi din hjälp med att samla in uppgifter om alla lågenergibyggnader som uppförts i Sverige för den sammanställningsrapport som görs vart annat år. Även långtgående energirenoveringar presenteras i rapporten.

Genom att registrera din lågenergibyggnad i marknadsöversikten kommer du med i rapporten och får tydligt visa hur du och ditt företag eller organisation är med och driver på utvecklingen.

Vänliga hälsningar,


Maria Brogren, ordförande i LÅGAN-programmet

 
 
Berätta om Era lågenergibyggnader

lagan082.png


Nu sammanställer LÅGAN utvecklingen av lågenergibyggnader i Sverige. Vi behöver din hjälp med att berätta om vilka projekt du varit med om, särskilt de senaste åren.

Det är enkelt att rapportera, tar 5-10 minuter och det finns två sätt att göra det på:

1. Lämna information via LÅGANs nya Marknadsöversikt

LÅGANs nya Marknadsöversikt har precis lanserats och registrering av en byggnad har blivit betydligt enklare med helt nytt utseende och mindre indata än i den förra versionen. Här kommer du som aktör och din byggnad att ständigt visas som ett gott exempel. Registrering gör du genom att logga in och tryck på lägg till byggnad i övre högre hörnet.

2. Lämna information via webbaserad enkät.

En liknande sammanställning gjordes 2013 och den kan du läsa om här.

Alla som ger information deltar i utlottning av en tårta till ditt kontor (16 bitars) i första pris, eller en biobiljett!  .

För frågor kontakta Mona Norbäck  CIT Energy Management AB, Tel: 0704- 95 71 06